Onko sananvapaus Suomessa kriminalisoitu!

Olli Immosen parin päivän takaista Facebook-kirjoitusta maahanmuutosta ja sen seuraamuksista on tarkasteltava ilman kiihkoa, myös siltä kannalta mikä siinä on hyvää suomalaisten kannalta.

Meille tulee pääosin pakkosyöttönä EU:n määräämiä maahanmuuttajia islamistisista maista. Mitä täällä tiedetään islaminuskoisten maiden tavoitteista vaikkapa oman uskonnon levittymisestä maailman suurimmaksi valtaa pitäväksi poliittiseksi voimaksi! Käynee parhaiten selville, kun lukee heidän elämäänsä säätelevää Koraania, joka on heidän Raamattunsa ja myös lakikirjansa, ainoa heidän hyväksymänsä elämistä ohjaava asia, jota kunkin on noudatettava koko elämänsä ajan. Tämä uskonto on ainoa isoista uskonnoista, joka ei suvaitse muita uskontoja, eikä voi myöskään elää muiden uskontojen tapojen mukaan. Esimerkkinä olkoon vaikka avioliiton solmiminen. Islaminuskoinen tyttö tai nainen ei voi mennä avioliittoon, jos mies kuuluu johonkin muuhun uskontokuntaan. Liitto onnistuu ainoastaan niin, että mies tunnustaa islaminuskon omakseen ja elää sen sääntöjen mukaan. Myöskään mies ei voi ottaa vaimoa toisesta uskontokunnasta, ellei tuleva vaimo tunnusta islamin uskoa. Tässä on mielestäni koko islamilaisen uskonnon suvaitsemattomuuden koko kauheus. Kun ajattelee, miten tämän uskonnon kautta on jaettu oppia, jossa kerrotaan tärkeimpänä tehtävänä olevan valloittaa maailma uskontonsa kautta.

Roomalaiskatolinen maailma on jo joutunut kokemaan tämän asian vaaran, esim. Afrikassa käydään jo verisiä taisteluja pääosin uskonnon vuoksi. Myös Kaukoidässä on alkanut islaminuskoisten määrän lisääntymisen myötä herätä huolestuneisuutta heidän omien perinteisten uskontojensa puolesta.

Suomessa ei vielä ymmärretä, mikä on islam-uskonnon perusoppi: ”lisääntykää ja valloittakaa maailma” joka mahdollistuu vain sen kautta, että islamilainen maailma on väestöltään suurin. Sitä kautta pyritään saamaan vaikutusvaltaa koko maailmassa. Tämä kehitys on jo nähtävissä jopa Pohjoismaissa, kuten esim. Norjassa, jonne otettiin v. 1973 Iranista sotapakolaisia, humanitaarisista syistä n. 20 000 henkilöä. Nyt tästä alkanut kehitys on jo saanut aikaan lähes 400 000 ko. uskontokuntaan kuuluvaa henkilöä ja ilmeisesti on yksi syy siihen, ettei Norja ole enää lisännyt islamilaisten maahanmuuttoa.

Ruotsissa on jo päivittäin uutisia maahanmuuttajien keskinäisistä väkivaltaisista yhteenotoista ja valtaväestön kanssa riitelystä. Meillä ei vielä ole onneksi ollut yhteenottoja, mutta eri väestöryhmien välillä kaikki on mahdollista, varsinkin kun islamilainen maailma on omien uskonriitojensa vuoksi täysin arvaamaton ja voi syttyä yhteenotoiksi missä maassa tahansa, kun sunnit ja shiiat kiistelevät opeista.

Mitä suurempi poikkeama on valtaväestön uskonnosta tai perinteistä, niin sitä vaarallisemmaksi myös elämä muuttuu yhteisössä.

Ei kannata mennä asioiden edelle, mutta myös meidän pitää olla tarkempia omissa, maahanmuuttoa käsittelevissä päätöksissämme ja ennen kaikkea huomioida myös suomalaisten tuntemuksia ja antaa perinteiselle sananvapaudelle sille kuuluva arvo. Toivotetaan kaikki ne maahantulijat tervetulleiksi, jotka tulevat tänne töihin ja tuovat koulutettua tietoa meidän teollisuutemme kehittämiseen ja kaikkien meidän elinolosuhteiden parantamiseen. Näitä maahanmuuttajia on aina ennenkin otettu ystävällisesti vastaan ja tarjottu elämän edellytykset suotuisana, elää yhteiskunnassamme tasa-arvoisina kansalaisina kanssamme.

Ollaan valikoivia ja suvaitsevaisia. Tyhmyys ja sinisilmäisyys maahanmuuttoasioissa ei rakenna turvallista yhteiskuntaa eikä auta monikulttuurisuutta.

Jouko Laakso
Turun kaupunginvaltuutettu (ps.)

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Onko sananvapaus Suomessa kriminalisoitu!

  1. Meillä ei ole sananvapautta ,jos sanot jotain rotuarvostelua jne. saat syytteen rasismista. Meillä on säännelty
    sananvapaus ,jonka rajoja tavallisen ihmisen on vaikea oivaltaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.