Kotouttaminen, mitä se tarkoittaa?

(Julkaistu Aamuset-lehdessä 25.11.2015.)

Kotouttaminen, mitä se tarkoittaa? Kotouttaminen on paljon enemmän kuin kielen oppiminen tai oppiarvon sekä työpaikan saaminen. Kotouttaminen on myös sopeutuminen suomalaiseen yhteiskuntaan seka-avioliittojen kautta.

Kuitenkaan islaminuskoiset eivät salli seka-avioliittoja, ellei aviopuoliso samalla käänny islaminuskoon. Mitä tämä tarkoittaa yhteiskunnalliselta kannalta katsottuna? Tällöin meille Suomeen tulee kaksi eri kansalaisryhmää. Toinen noudattaa Suomen valtion lainsäädäntöä ja toinen islamin hyväksymää ainoaa totuutta, heidän ylintä oppikirjaansa Koraania, joka on heidän ainoa uskonoppinsa. Muut uskonnot ovat, kuten kirjassa todetaan, barbaariuskontoja. Samassa kirjassa on myös heidän lakinsa, joka ei vastaa meidän valtiollisia lakejamme tai muita valtiosäännöksiä.

Kysynkin, miten nämä islaminuskoiset voivat kotoutua maahamme, elleivät he saa enemmistöä tässä maassa. Sen jälkeen meidät kotoutetaan heidän oppiensa mukaan. Tästäkö on kysymys, vai miksi tänne tullaan pääosin nuorten, parhaassa iässä olevien miesten rynnäköllä?

Tuntuu siltä, että Lähi-idästä ollaan tekemässä invaasiota Euroopan eri maihin, koska heitä ei näytä menevän ympärillä oleviin muihin islaminuskoisiin maihin, missä olisi samaa kieltä puhuvia ja uskontoa tunnustavia öljyvaltioita, joilla on rahaa ja runsaasti maa-alueita ottaa vastaan, jos on hengenhätä. Kansainväliset sopimukset hädänalaisten vastaan ottamisesta koskevat myös muita lähinaapuruston valtioita. Suomi on liian pieni valtio asukasluvultaan, jotta voisimme pitää Suomen suomalaisilla.

Meillä on vastuu omasta maasta ja sen kansalaisista, jotta voimme olla itsellisiä ja säilyttää oman kulttuuriperintömme myös tuleville suomalaisille. Nyt pitää tarkkaan katsoa, keitä autamme ja ketkä saavat apua meiltä ja keitä pitää palauttaa lähtömaihinsa. Ensin työllistetään omat työttömät nuoret ja sen jälkeen, jos työpaikkoja riittää, otetaan muualta tulleita töihin.

Meillä on järjenkäyttö nyt todella tarpeellinen luonnonvara, jota ei saa jättää käyttämättä. Erilaisiin nyyhkytarinoihin ei pidä uskoa sinisilmäisesti, mistä meidät valitettavasti muualla maailmassa hyvin tunnetaan.

Jouko Laakso
Turun kaupunginvaltuutettu (ps.)

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kotouttaminen, mitä se tarkoittaa?

  1. Todella hyvä kirjoitus ! Olen täysin samaa mieltä ja ihmettelen todella koska suomalaisten silmät aukeavat. Nämä ns.pakolaiset joita on tullut maahan sankoin joukoin ovat täysin väärässä paikassa. Nuoria miehiä jotka rikkovat naisrauhaa niin että pian on varmasti kuljettava joko miesseurassa tai pukeuduttava kaapuun että välttyy häirinnältä tai vielä pahemmalta. Yksikin näitten ”pakolaisten” tekemä raiskaus on hirvittävä katastrofi nuorelle vielä kehitysiässä olevalle tytölle. Poliisi on voimaton ehkäisemään näitä tapauksia vaikka nyt sielläkin on jo herätty vaatimaan pakolaiskeskusten sijoittamista lähelle poliisiasemia. Nämä tulijat voisivat ihan hyvin jäädä lähimaihin jotka ovat myös islaminuskoisia. Eikä heidän tarkoituksensa todellakaan ole sopeutua tähän maahan. Uskon että päinvastoin halveksivat meitä tyhmiä jotka hyysäämme hyvää hyvyyttämme heitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.