Ehdokkaana aluevaaleissa 2022

Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa huomenna 12.1.2022. Olen perussuomalaisten ehdokkaana Varsinais-Suomen hyvinvointialueella ehdokasnumerolla 488.

Yhteiskunnallisten asioiden seuraaminen on osa arkeani. Olen tehnyt yli 40 vuotta vapaaehtoistyötä vanhusten ja vammaisten virkistysmahdollisuuksien järjestämiseksi. Olen kahden pojan isä ja kuuden lapsenlapsen isoisä. Neljättä polvea on jo kolme pientä lasta.

Olen ollut kuntapolitiikassa kaupunginvaltuutettuna, varavaltuutettuna ja lautakunnassa. Olen ollut mukana myös seurakuntavaaleissa ja kristillisyys on minulle tärkeää. Valtakunnanpolitiikkaankin olen pyrkinyt. Yritin päästä ehdokkaaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleihin, mutta minua ei valittu perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin ehdokaslistalle. Nykyään toimin Turun vanhusneuvoston varapuheenjohtajana. Vanhusneuvosto on Turun kaupungin ja alueella toimivien eläkeläis- ja vanhusjärjestöjen yhteistyöelin, joka tarkastelee asioita ikääntyneiden näkökulmasta.

Kolme tärkeintä vaaliteemaani:

  1. Terveyspalvelujen saavutettavuus helpommaksi kaikille, ei pitkiä jonotuksia. Ensisijaisesti laitetaan kuntoon verorahoilla kustannettavat terveyspalvelut, mutta annetaan mahdollisuus käyttää myös yksityisiä palveluja.
  2. Varsinais-Suomen koko toiminta-alueen kattavan verkoston sairaankuljetuksen ja palolaitosten toimintavarmuudesta on huolehdittava tasapuolisesti.
  3. Asumispalveluita vammaisille ja ikääntyneille. Kumpikin ryhmä tarvitsee omanlaistaan tukea ja apua asumisessa. Sairaanhoito, kotipalvelu ja väliaikaisen asumismuodon asuntojen rakentaminen niitä tarvitseville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.